Alla tankar

PÅ EN ENRUMMARE UTAN BALKONG är nu borta för den här gången. Med andra ord är städningen, eller ska man rent av benänma det som sanering, klar. Woffe har piskat alla mattor och dammsugit hela kåken. Jag har som vanligt smugit mig undan med att tvätta alla golv samt toaletter och en del dammtorkning i spridda skurar. Men det finns skitgrisar även utan för hemmets väggar…

1_Skrapnissar.jpg

Jag har nu, efter bästa förmåga, krattat och sopat bort det värsta. Annars lär vi ha trädgården full av solrosor samt havre denna sommar. Både solrosor och havre är i och för sig trevlig växter men gräsklipparen kommer att protestera, sanna mina ord!

9 kommentarer tillAlla tankar

 • Bim

  Ni måste ha matat fåglarna mycket under vintern! 😉

 • Bim> Ja, det gör vi speciellt denna vinter med den kylan men dom otacksamma rackarna kunde väl äta upp i det istället för att sprätta ner det på gräsmattan 😉

 • Bim

  Brukar inte mössen och råttorna äta upp det som ligger på marken?

 • Bim> Nej, vi har inte märkt av några möss eller råttor, inga spår eller andra tecken. Jag tror vi har för effektiva katter i området för att dom skulle trivas här 😉

 • Bim

  Ja, då kanske det inte är så dumt med katter ibland ändå! 😉 Trots att jag avskyr katter som springer löst…

 • Bim> Jasså, det visste jag inte. Men det är klart en viss förståelse kan man ju ha när andras katter rumsterar om i utemöbler och rabatter 😉

 • Bim

  Ja, jag gillar varken lösspringade hundar eller katter… Tycker att om man har katt i tättbebyggda områden så ska det vara innekatter… Skillnad om man bor fritt. Här springer det ett par katter lösa jämt. Jag skulle tro att det kommer att bli problem när man har utemöbler i sommar… Jag vill inte ha katter springande i mina dynor… Jag är först allergisk mot katter, och sen gillar jag inte hår… Jag ska ta reda på om det finns någ som man kan spruta på sina grejer som katter inte gillar…

 • Bim> Såpass, ja då förstår jag. Jag tror mig ha sett något i sprayform men om och hur det hjälper har jag ingen erfarenhet av. Ställ frågan på din blogg vetja. Det brukar vara givande och många som engagerar sig.

 • Bim

  Ja, det kanske jag skulle göra! Ska testa det i kväll! Tack för tipset! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>