Vilodag igen!

JAG HADE TÄNKT CYKLA LITE I DAG – jo, jag menar det faktiskt 😉 Eftersom det var vilodag i dag, alltså inget gym och inget sim (sovmorgon oxå med andra ord) så hade det passat bra med lite motionscykel frampå kvällskvisten.

Men, vi behövde handla lite på vägen hem och då passade jag på att promenera i väg till affären som ligger en sex-sju kilometer därifrån och mötte upp med Woffegubben som kom i kapp mig där. Ja, sedan blev det ju så sent och jag var så trött och så måste jag ju packa bad- och gymväskorna för morgondagen och inte nog med det jag var tvungen att fixa lite lunchmat oxå… Det säger ju sig självt att man inte kan cykla efter det!

Dagens steg stannar på 16 225 och nu blir det inga fler – inte i dag i alla fall 😉

9 kommentarer tillVilodag igen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>