Som en klubbad!

I GÅR KVÄLL SKULLE VI HA FREDAGSMYS vid dumburken. Ha! Det kan ju bara sluta på ett sätt. Fast vi hann igenom en film innan ögonen trillade igen. Woffegubben var förnuftig nog att gå till sängs efter det men jag trodde i min enfald att jag skulle orka lite till. Vilket givetvis resulterade i att jag vaknade senare med värk i nacken eftersom man inte sover särskilt kroppsvänligt sittandes i en soffa 😉

På morgonen gick jag med våtväst i simhallen och hann hundra meter längre än i onsdags, alltså 600 meter på 40 minuter. Jag garderade mig med mitt knäskydd och det gick riktigt bra – inga smärtor efteråt.

Nu sitter jag och väntar på att Woffe ska vakna ur sin Törnrosasömn så vi kan åka till gymet. Har tänkt att vi ska äta en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt innan avfärd så jag går väl ut i köket och slamrar lite med grytorna så får han lite hjälp med uppvaknandet ;-O

3 kommentarer tillSom en klubbad!

  • Bim

    Hahaha! Vaknade han av kastrullskramlet? Jag äter alltid fiberhavregrynsgröt till frukost på helgerna. Det är så gott! Jag gör i och för sig i micron. Och jag äter med kanel, socker och minimjölk.

  • Bim> Jo, det är samma här fast med psylliumfrö och linfrö samt tärnade soltorkade aprikoser i också. Jag kokar på spisen så slamret funkade 😉 Sedanhar jag sojamjölk på min gröt men Woffe har vanlig mjölk och äpplemos på sin.

  • Bim

    Okej! Lät gott! (Tror jag…) 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>