Nää men hallå!

NÄR STÄDNINGEN VAR KLAR skulle jag egentligen gått på en liten promenad…men lade mig på soffan istället!! Nu, fyra timmar senare, vaknar jag med grus i ögonen för jag hade givetvis inte tagit ut några linser. Vad är det man säger? Sent ska syndaren vakna?

Det lär var för fint folk att äta middag så här dags men så fina är vi inte! Usch hela kvällen är förstörd!! Och frågan hur jag ska kunna somna sedan, senare i kväll, lär inte heler bli lätt att besvara?!

Nu sitter jag här med både linser och glasögon och ser fortfarande inget 😉

9 kommentarer tillNää men hallå!

 • Bim

  Du kanske skulle skaffa dygnet-runt-linser som man kan sova med!? 😉

 • Bim> Och det säger du nu när jag precis varit hos optikern och beställt hem för ett halvår 😉 Har du dygnet runt-linser?

 • Bim

  Nej, jag har inte dygnet-runt-linser. Vet inte ens om det finns som progressiva linser. Jag tycker att man borde bli så trött i ögonen av att ha dem i jämt. Jag tar ju gärna av mig mina linser på kvällen och använder läsglasögon istället.

 • Bim> Ja, jag tycker också att det ärä skönt att ta ur dem på kvällen. Jag kan t ex inte ha mina i om jag ska titta på TV vilket jag i och för sig inte gör så ofta. Så för det mesta åker dom ur och ner i toan när det är dags att nana 😉

 • Bim

  Ja, just det! Du har dags-linser du! Jag har ju månads-linser jag.

 • Bim> Ja, jag är ju en lat rackare och tycker det är så skönt att slippa slabba med linserna på kvällen 😉

 • Bim

  Jag är också lat! Men jag har hört att de är ganska så mycket dyrare!?

 • Bim> Jag är så dålig på priser men jag betalar cirka 1800 för ett halvår och då är synundersökningen inkluderad. Jag blev tvungen att ta lite starkare denna gången. Man kan ju handla bra mycket billigare på nätet men jag har inte vågat mig på det ännu. Anna skäller på mig jämnt om detta 😉

 • Bim

  Nej, jag vågar inte heller handla linser på nätet. Jag har så mycket problem med mina jämt, så jag vill nog ha någon att gå till. Jag ska precis byta optiker och se om det funkar bättre där…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>