Uj, uj, uj

JAG TROR ATT JAG BLIVIT RIKTIGT NORMAL! Har känt mig lite vissen några dagar och misstänker att det kan vara någon form av influensa som ju faktiskt härjar lite här och var. Ont i ryggslutet, nacken och mår tidvis en aning illa samt en präktig intensiv huvudvärk. Eftersom jag aldrig blir sjuk vare sig i influensa eller annat otyg som går så vet jag inte riktigt. Eller så har jag blivit fullt normal på gamla dar och kan drabbas jag med. Eller kan det vara resultatet av att jag gick omkring med vatten, motsvarande 25-metersbassängen på Valhalla, i vandrarskorna och blöt långt upp till knäna i söndags när vi irrade bort oss i skogen 😉

Stackars Woffegubben åkte på ichias när vi steg upp ur bassängen i morse. Av samma anledning blev det inget gym i dag och jag var inte svårövertalad eftersom jag känner mig som jag gör.

I morgon blir det stor baluns efter jobbet. Fest i rockens tecken! Så nu ska jag bara rafsa ihop lite lämpliga kläder för oss båda inför morgondagens kväll. Vi hinner nämligen inte hem emellan så det blir till att rigga om efter avslutad arbetsdag. En angenda ska jag skriva också inför ett möte i morgon men sedan blir det sängen. Basta!

3 kommentarer tillUj, uj, uj

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>