Trevlig dag och kväll

HAR PRECIS KOMMIT ”HEM” TILL HOTELLET efter en mycket givande dag med arbetsmöte fram till 17.00. Sedan en snabbis med incheckning på hotellet och därefter ytterligare en snabbis i hotellpuben. Därefter en trevlig kväll men julbord, snapssånger, jultomte och julklapp, underhållning och dans förstås.

Rensade bort ytterligare 41 spamtrackbacks precis nu och hoppas innerligt att dom kan lämna mig i fred under natten.

Några timmars sömn är ju inte fel efter avslutningen på hotellpuben (alla vet ju att man blir törstig efter sill), eller avslutning och avslutning…jag tog mitt förnuft och gick upp på rummet men de andra är kvar 😉

I morgon blir det återresa och möten hela eftermiddagen, Men det är ju fredag och lite vila och återhämtning väntar.

Man kan lätt konstatera att det inte ger många steg att sitta på möte hela dagen och sedan sitta vi ett smaskigt julbord på kvällen. Trots att jag promenerade tillbaka till hotellet efter julbordet (för att sedan landa i hotellpuben) så lyckades jag endast komma upp i 6866 steg.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>