Man kan ju undra

OM DOM DJÄVLARNA HAR GETT UPP NU så att jag kan packa min lilla packning inför morgondagens tjänsteresa och sedan komma i säng?

Jag menar trackbackspammarna – må dom brinna i helvetet! Jag har nu suttit hela kvällen och rensat bort upp emot tvåhundra trackbacks.

Eftersom dom började redan tidigt i morse så borde arbetsskiftet vara till ända för länge sedan. Men trackbackspammare kanske inte arbetar under normala avtal? Skulle inte förvåna mig om dom inte ens fick avtalsenligt rast!?

Närå, där kom några till! Var det inte det jag trodde? Jag kan ju inte sitta här hela natten och plocka bort eländena allt eftersom dom ramlar in!

Så, om någon nu ser och undrar så är svaret att jag inte alls tillåter detta men jag har bara somnat vid min post…

3 kommentarer tillMan kan ju undra

  • RS

    Gissa varför jag bytte till typepad?

  • Vad är det för skillnad på vanliga spammare och trackbackare?

    Jag svär eder dagligen – är uppe i ca 150 spam per dag i inboxen och inga tvättprogram funkar. Är livrädd att sortera bort riktig post! Har hänt! Måste jag byta en väl inarbetad mailadress? Blir så arg så!

  • Bloggblad> Ja, visst är det väl irriterande för att inte säga vansinnigt irriterande! Backtracks skickar dom för att kommentarerna kräver att du skriver in ett A. Det går ju inte att fixa med automatik så då blir det trackbacks istället. Funderar på att stänga den funktionen helt och hållet,

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>