Lagen om alltets djävlighet

JAG SKULLE NOG STANNAT HEMMA i dag. Men det är ju lätt att säga nu när dagen är slut! DET var jobbigt att svara i telefon med noll röst. Det tog en stund i andra ändan innan de (som ringde) fattade att jag redan hade svarat. Nä, fy säger jag bara. Inte nog med det jag har ont i ben och armar som om jag hade världens träningsvärk och det kan jag intyga att det är det inte. Har inte utövat någon som helst träning sedan tisdag i förra veckan… Och som plåster på såren har jag ont i tandköttet! men herrejisses, vad är detta för något?!

I dag har jag trots allt haft det ganska lugnt på jobbet. Inget sim i morse förstås men jag har packat hela dagen. Vi ska nämligen flytta i nästa vecka. Inte långt, bara två våningar upp men allt måste ju, flyttsträckan till trots, packas ned i lådor. När jag gick hem slet jag med mig min dator med tanken att stanna hemma i morgon och jobba hemifrån, så behöver jag inte prata i alla fall. Men när jag nu kommit hem och startat eländet kommer jag inte in med mitt lösenord!! Jag blir så irriterad så det går inte i ord att beskriva. Fattar inte vad som hänt för jag hade ju datorn i Stockholm hela helgen och det funkade alldeles utmärkt att logga iin. I morse när jag kopplade på eländet på jobbet funkade det också. Men nu, icke!

Jaja, vi får se då hur det blir i morgon. Tycker inte att jag har tid att sitta hemma en hel dag utan att kunna jobba men tillståndet och förnuftet får avgöra till morgonen hur det blir med den saken. Det blir garanterat en tidig sänggång i kväll och om jag inte kan sova ska lyssna på julklapparna i Ipoden…Nämligen Alexander den store av Bengt Liljegren med uppläsare Tomas Bolme och Mysteriet Olga Tjechova av Antony Beevor med uppläsare Qina Johansson. Dessa bägge rariteter fick jag av Steffanie i julklapp och har i dag lagt in bägge på Ipoden. Vi började lyssna lite på Alexander den store i går på väg hem från Stockholm och Tomas Bolme är ju bara så bra som uppläsare. Det ska under alla omständigheter bli spännande. Tanken från Steffanies sida var att jag skulle lyssna när jag går men hon förlåter mig nog om jag lyssnar lite utan att röra på benen 😉

2 kommentarer tillLagen om alltets djävlighet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>