Ingetdera

I MORSE NÄR VI ÅKT HEMIFRÅN KOM JAG PÅ att jag glömt mobiltelefonen vid datorn där hemma. Anledningen till det är att jag måste använda mig av den för att kunna koppla upp mig mot jobbet då jag får ett lösenord via den. I går krävdes min insats några gånger under dagen och sedan låg den kvar där.

Vi fick alltså vända eftersom jag måste ha den då alla slags larm går via den. Det innebar att vi kom så sent till Valhalla så det blev bara en dusch för min del. Woffegubben simmade men han har å andra sidan lite mer tid på sig än jag har.

Jag tänkte dock kompensera det genom att gå till Sävedalen på väg hem. Så blev det inte heller. Det snöade lite under dagen och sedan började det regna med minusgrader ute. Det gick allltså inte att gå för det var så inibänken halt.

Vi hade bestämt att vi skulle gå till gymet efter jobbet. Så blev det inte heller. Woffe blev tvungen att jobba över till strax innan 19. Då hade jag tröttnat för länge sedan och var både grinig och hungrig. Inget bra tillstånd när man ska till gymet!

Det blev raka vägen hem och nu har jag ätit och slagit in tre julklappar och så myckekt mer blir det förmodligen inte i dag. Känner mig frusen och trött och därtill lite grinig som sagt. Måndagar som går åt pipsvängen redan innan 06.30 är inget bra!

2 kommentarer tillIngetdera

  • Lotta

    Ja, dom dagarna kan jag gladeligen vara utan. Fast hur tråkigt hade inte livet varit om dagar som denna inte hade funnits. För de kan allt vara lite tragikomiska så här i efterhand. Säger hon som tappade slickepotten i köttkvarnen denna olycksaliga måndag.

    Kram Lotta

  • Lotta> Va, vad gör du i dag då eftersom du använder köttkvarnen? Kan det vara julmat? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>