Den som söken skolen finna

FAST INTE DET JAG SÖKTE! Jag tänkte att jag skulle göra någon form av årsstatistik på mina aktiviteter var gäller motion och hälsa och eftersom jag noggrant bokför varje steg så skulle väl det snart vara gjort. Men av någon anledning hittar jag inte alla månader…? Får kolla om jag möjligtvis kan ha det som saknas i datorn på jobbet. Under alla omständigheter är det kul att gå igenom sin struktur på allt man samlat i mappar. Mycket nostalgi hittades kan jag lova och man borde kanske slänga en del men det är svårt.

Denna bild hittade jag bland annat…

BROLLOP.jpg

Alla ord är härmed överflödiga…

8 kommentarer tillDen som söken skolen finna

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>