Anlänt

UNDER TIDEN JAG VAR i Ljungby boendes på Hotell Terraza och roade mig (jobbade föralldel oxå) så var snickaren här och satte in vår nya altandörr…

altandorr.jpg

Det blev förstås jättefint i jämförelse med den gamla. Dock saknas ”speglingen” för listerna hade inte kommit så dessa kommer till. Det är mycket mer fönsteryta än den gamla dörren och när man kommer in från ytterdörren, som ju ligger rakt över på andra sidan, så tror man först att dörren står öppen eftersom man ser altangolvet.

Jag minst inte riktigt vad vi bestämde vid beställningen men när listerna väl är på plats kommer det att se ut som om det är åtta, eller möjligen 10, små rutor i stället för en enda stor. Precis som vi hade innan men med samma moderna snitt som fönsterna.

dorrofonster.jpg

Med andra ord är inte ”storyn” slut ännu 😉

6 kommentarer tillAnlänt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>