Måndagspyssel

EFTER JOBBET VAR DET GYMET SOM GÄLLDE. Eftersom jag tillbringade en del tid där i går blev det något kortare pass i dag för min del men Woffegubben körde på som vanligt rent av lite längre på styrkan.

20 minuters uppvärmning, 40 minuter styrka (Woffe 70 min) och sedan avslutade jag med 30 minuter motion på löpbandet.

Som vanligt gick jag från Valhalla i morse efter ett något kort och rumphugget simpass då vi var sena till start…

Efter jobbet gick jag alltså tills dess Woffegubben hann i kapp mig vid Munkebäcksmotet.

Dagens steg stannar på 19 654 och med 10 minuters sim omräknat så blir det ytterligare 960 steg 😉

När vi så småningom anlände till hemmet förverkligade jag en idé som jag snappat upp hos Spinster and Spin(n)ster dar jag hittade jag en länk till Husmusen som i sin tur hade hittat denna idé hos Millan. Jag blev lite sugen måste jag erkänna så nu har jag gjort det…

akvarie.jpg

Av praktiska skäl och för att jag älskar dem så har jag annars bara orchidéer på mina fönsterbrädor. Ett 50-tal är det med all säkerhet och det är faktiskt ganska bekvämt att inte behöva vattna så ofta så det är ett av skälen till valet av växter. Men växterna i det nya ”akvariet” är ju näst intill likartade vad gäller önskan om vattning så det ska nog gå bra 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>