Hej Matte

NU KAN JAG RAPPORTERA att morgonpromenaden är avklarad. Vi gick ”Oskarsrundan” fast tvärtom. Ja, hon har så mycket konstiga idéer vår dagmatte men det är väl ganska OK ändå.

Det blev 3 409 steg och tog 36 minuter och 29 sekunder för dagmatte vill säga – jag tog ju många, många fler steg. Jag bajsade två gånger och kissade 78 och Ila bajsade också två gånger och pinkade fyra. På vägen hem mötte vi Minus och hans matte. När vi närmade oss kojan så fegade dagmatte ur och tog ”päronvägen” för att undvika mördarhundarna på gaveln du vet.

Ja, sedan lovade hon att vi skulle få frukost och tyckte att vi skulle äta tillsammans sa hon. Bha, hon fattar inte att eftersom det är en hel meter mellan våra matskålar så är ju vi färdiga långt innan hon hinner sätta rumpan på stolen.

Inte nog med att vi fick stå där och vänta medan hon gjorde sin egen matskål klar utan hon skulle absolut fota också…

1_matskalar.jpg

Och först efter det sade hon varsågod! Hmm, det ska hon minsann inte behöva säga mer än en gång!

2_dags.jpg

Ja, som sagt. Vi var ju klara innan dagmatte ens hann sätta sig så jag tog mitt ansvar och satt troget under bordet under hela tiden när hon åt. Har du tänkt på det förresten Matte, vad långsamt hon äter?

Jo, jag satt ju där och tänkte att om det skulle ramla ner något får jag ju helt enkelt tvinga i mig det – du vet ju själv hur kladdigt det är med gröt som trampas omkring i köket. Men hon tappade inget – shit!

3_mattefrukost.jpg

Nä, nu tror jag att jag ska slumra in lite för jag misstänker att det blir en attans lång promenad framåt lunchtid.

OM det nu går att sova vill säga…skulle inte förvåna mig om hon släpar fram den där bullermaskinen som går på hjul och liknar en elefant med sin snabel du vet!

1 kommentar tillHej Matte

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>