Upp i Ottan

JAG GICK UPP KLOCKAN 06.00 för att koka lite kyckling till Puslingarna. Anna, Oskar och Woffe kom snart efter och vi åt frukost gemensamt innan avfärd till Ullared. Woffegubben och Puslingarna blir hemma och har det skönt.

Ja, vad finns att säga mer än att hela dagen gick åt och fötterna känns som båtar. Men Anna och Oskar kände sig nöjda med dagens inköp som är en överfull kundvagn.

1_koptokiga.jpg

Och tro det eller ej men i dag var det, om inte överfall, så i alla fall indianer i Ullared 😉 Dom spelade underbar musik och jag kunde inte låta bli att köpa två CD med deras alster på. Häftigt var det med musik, sång och dans och riktigt fina var de i sina fjädrar och övrig uststyrsel som hör indianer till.

2_indianer.jpg

Nu har vi ätit en god middag som Oskar lagat åt oss alla utmattade Ullaredshandlare med undantag för Woffe och Puslingarna då som har haft en riktigt lat och skön dag.

Nu stundar en promenad med Boris. Ila måste tyvärr hålla sig lite lugn för hon är nyopererad.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>