Phew! Det blev en lång resa

I ALLA FALL OM MAN RÄKNAR i antal timmar! Vi hamnade mitt i värdetransportrånet på väg ut från Stockholm vid 12.30-tiden. Köerna började då redan vid Kungens kurva. Vi lyssnade på lokalradion och fick veta att det var avstängt men radioreportern visste inte hur länge. Vi lyckades krångla oss av och åkte till Ikea där vi gick runt en stund. Typiskt va! En av de gånger vi klarat oss från tvångskommendering till Ikea/Kungen kurva av något av våra barn 😉

Vi gick runt på översta våningen för att se om köerna på motorvägen lättade. Sedan tog vi en fika men det släppte inte så vi beslutade att åka in mot Stockholm igen och ta E18 och sedemera E20 hem istället. Så det blev en lång väg mot målet men vi var hemma 20.30 och det hade vi inte varit om vi stannat och väntat på att E4 skulle öppnas. Jag hörde nu i kväll att den var avstängd till 16.30… Jag skänker alla som satt i den evighetslånga helveteskön en tanke. Jag menar alla skulle ju inte mot Göteborg och kunde göra som vi gjorde. Inte ens sidovägarna gick att använda för det var avstängt där också.

Fy bubblan ett så tarvligt slut på en annars mycket trevlig helg!

I morgon är det full rulle igen så nu gäller det att packa upp respackningen och ner i bad- och gymväskor.

Lite stel känner jag mig i benen nu så här kvällen efter loppet men för övrigt kan jag inte klaga.

2 kommentarer tillPhew! Det blev en lång resa

  • Roligare än att hamna i bilkö kan man ju ha.

    Det måste ha varit läskigt för dem som var nära de brinnande bilarna.

    Vi ses väl den 8:e oktober?

  • Chadie> Ja, de bilar som var närmast ”härdsmältan” hade visst vänt och åkt emot trafiken…men jag har full förståelse för de stackarna. Ska verkligen göra allt för att komma den 8:e – vill till hundra procent!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>