Lågaktivitetare

DET VORE EN REN LÖGN att påstå att vi varit särskilt aktiva denna dags eftermiddag. Jag gissar att fjorton dagars hårt arbete satt sina spår. Och inga normala arbetsdagar utan från arla morgon till sena kvällningen varje dag.

Woffe somnade som sagt till i soffan efter lunch och jag knappade in dagens dagbok men efter det lutade jag mig lite lätt i sängen. Jag har för det mesta svårt att somna andra tider än de traditionell, dvs på kvällen, men tror att jag slumrade till eller åtminstone halvslumrade en halvtimma eller så. När jag steg upp ”brötade” jag in i vardagsrummet och undrade om vi inte skulle ta oss an en sanering inomhus.

– Är du riktigt klok? Jag känner mig helt golvad…blev svaret.

Jaha, då klipper jag väl gräset dårå. Så fick det bli och med handklipparen. Förmodligen är jag så speedad att jag inte kan koppla av!?

När jag gick ut för att klippa dundrade jag lite extra så att han skulle förstå att jag var lite besviken för här behöver verkligen städas.

Efter en tio till femton minuter såg jag två små trötta ögon i altandörren och en mun som sade…

– Jag röjer undan på altanen nu.

OK, det är ju helt riktigt. Naturligtvis är det där vi måste börja eftersom de sista dagarna med gavelbygget bestod av mest regn så drog vi ju in tonvis med lera och annan skit för att inte tala om allt sågspån som låg där efter sågandet. Det drar vi ju sedan vidare in i huset.

När jag hade klippt färdigt anslöt jag till förvandlingsprocessen från provisorisk snickarverkstad till altan (igen). Det kändes inte helt fel måste jag säga även om damråttorna på insidan finns kvar…

1_altanen.jpg

Vi avnjöt en anananaspaj med glass!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>