Har man sagt A får man säga B

GLÖMDE JU ALLDELES ATT BERÄTTA om domen fick angående att byta alla fönster… Cirka 65 000 kommer det att kosta. Vi tackade ja och i oktober någon gång kommer Hermanssons Bygg hit och byter alla våra skrangliga fönster. Det blir inga pengar över för någon resa i vinter men…

2 kommentarer tillHar man sagt A får man säga B

 • Ulf Lundin

  Tjena Angela.

  Fick av Woffe idag tipset att besöka er hemsida (ang. sommarena byggprojekt).

  Gissade att ni tagit namnet muller.se, kul!

  Jag kan då konstatera att du både har talang och färdighet, att sköta denna mångfacetterande uppgift med att beskriva livet, på olika fronter i dagboksform, men med så många mer parametrar att hantera språk, foto, pgmvara mm.

  Trevligt att se!!! 🙂

 • Ulf> Ja, det var lite spännande med just muller.se för vi var två som tävlade om se-domänen. Men vi vann 😉

  Nu är som väl är arbetslägret på fyra veckor (semestern) över för denna gång. Jättekul att du ville kommentera, det är liksom grädden på moset när man får lite respons! Hoppas du återkommer och att vi ses snart!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>