En tråkig dag

VI BÖRJADE DAGEN med att åka till Bauhaus för att köpa mer grå färg. Därefter skulle Woffegubben in en sväng på Biltema. Naturligtvis var det han sökte slut för tillfället så det fick bli Jula som inte heller hade det han sökte…

När vi ändå var i trakterna rusade jag in på Blomsterlandet för alla mina orchidéer har fått sköldlöss så jag behövde köpa gift.

När vi kom hem från den utrista ”shoppingturen” tog jag mig an sköldlössen. Har aldrig fått löss på någon av mina raringar förut men nu hade alla i allrummet, köket samt vardagsrummet (32 styck) fått lössangrepp! Jag vågade inte chansa på att resten verkligen klarat sig så dom åkte på en behandlingskur dom också. Jag stod på altanen och sprutade för det luktar inte som i Paradiset kan jag härmed intyga.

Sedan har jag faktiskt äntligen fått slagit in Puslingarnas presenter. Det var på tiden för dom kommer ju på besök under nästa vecka! Boris har fyllt år nyligen men vi kunde tyvärr inte komma på kalaset 😉 Ja, det låter nog löjligt att slå in paket till hundar men Boris är faktiskt barnsligt förtjust i att öppna paket så det så!

1_presenter.jpg

Eftermiddagen har jag ägnat till att måla förrådsvägg- samt dörr. Det har varit helvitt förut men nu bestämde vi oss för att bryta med samma gråa färg som vi har på gavelbrädorna – men jag tvekar – tycker inte det blev så bra som jag hade föreställt mig. Får se om det ser bättre ut efter en andra strykning…

2_grajobbare.jpg

2 kommentarer tillEn tråkig dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>