Borta

NU HAR PUSLINGARNA OCH ANNA Å OSKAR åkt hem igen. Det känns tomt, tråkigt och till och med lite härligt. Vi är bortskämda numera med att inte ha några ”ungar” som styr och ställer samtidigt som jag varje gång någon av dem åker hem blir lite deppig. Det är ett märkligt fenomen det där…? Jag har inte ens röjt undan hundarnas leksakslåda ännu – det känns både tomt och konstigt om jag flyttar undan den.

Boris och jag har som vanligt löst världsproblemen varje morgon för oss själva och på kvällarna har vi tagit härliga långpromenader. Ila fick tyvärr vara i stillhet eftersom hon är nyopererad men hon tycktes inte lida av det utan behövde nog få sina krafter åter genom vilan.

Det har gått lite i slowmotion sedan dom stack hemöver och nu ska den fortsätta vid dumburken. Vi pratar (OBS bara pratar) om att ta oss till gymet i morgon…

2 kommentarer tillBorta

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>