Telia var här!

MINSANN SÅ HÖJDE DE TVÅ SERVICEKILLAR som var här i dag Telias, i mitt tycke, total brist på kundservice. Först gick de bägge omkring en stund utanför på gatan så jag blev tvungen att svinga upp dörren och fråga om det Telia. Japp, så var det.

”Växeln” de skulle plocka bort fick sin förklaring…Lilla Mönsterbarnet hade för länge sedan ett eget abbonemang här hemma, det hade jag verkligen förträngt, och för att kunna koppla in bredbandet, vilket inte gjordes i dag, så var man tvungen att koppla bort denna växel. Jag beklagade mig lite över Telias dåliga kontaktbarhet samt gav en kort historik om vad som försiggått här senaste tiden med ISDN och vårt privata abbonenmang. Ja, han höll ju tyvärr med…

Nåväl, killarna som var två till antalet, varav den ene var lärling och det var han som ringde mig vilket givetvis förklarar en del, var mycket noggranna. När växeln var urkopplad kollades det så att vår telefon fungerade. Jag var, under tiden, dessutom uppkopplad mot ISDN för att se så att inget hände där. Frågan ställdes om ISDN fungerade efter avverkat ärende. Otroligt!

Sedan förklarade han (den utlärde) att han bara skulle bort i kopplingsstationen och koppla ur också och då skulle inte telefonen fungera under några sekunder.

Jaha, och vad gör jag om det inte funkar över huvud taget efter det? Ringer Telia?

Ja, ska jag vara ärlig så är det så men vi åker nu och sedan ringer jag tillbaka när urkopplingen är gjord. Han ringde tillbaka efter några minuter och jag är stum av förvåning. Ett proffs helt enkelt!

Egentligen var det ju meningen att jag härefter skulle ta mig in till jobbet men jag bestämde mig för att jobba hemifrån i stället. Det är ju inga konstigheter när uppkopplingen fungerar och det gör jag till och från när jag behöver arbetsro.

7 kommentarer tillTelia var här!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>