Sorgligt

PATRIC HAR BYTT PLANHALVA. Det känns så ledsamt trots att jag aldrig träffat varken Patric eller Sara. Men jag, som så många andra, har följt deras kamp mot hjärntumören. Skrattat och gråtit tillsammans med dem har vi gjort under ett och ett halvt år genom deras dagbok på nätet. Riktiga kämpar!

Det går nog aldrig att förstå varför unga människor ska lämna oss alldeles för tidigt. Oss förresten – jag menar givetvis hans familj och närmaste men jag tror även att ”vi här ute” kommer att känna stor saknad.

Nu önskar jag bara att allt ska ordna sig till det bästa för Patriks Sara och deras barn.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>