Sista dagen 11 juli 2005

VID FRUKOSTEN, SOM AVNJÖTS UTOMHUS ÄVEN I DAG, kom vi på att vi firade 34:e årsdag tillsammans. Det ska ju med på bild 😉

1_34arsjub.jpg

I dag var det urnsättning av Svärmor. Vi åkte tillsammans hem till Holger och Carola där vi mötte upp och åkte gemensamt till den stora kyrkogården. Wolfgangs fastrar och farbror kom också. Naturligtvis blev det sorgligt men det var bra att det gick att ordna så den blev nu så att även vi kunde delta.

Efter urnsättningen åkte vi alla hem till Renate som fixat med kaffe och goda matpajer.

2_efter.jpg

Det var varmt som i en stekugn och värdinnan själv har dragit sig lite in i skuggan. Det blev en värdig avslutning och min svärmor hade gillat läget det kände jag på mig.

3_vardinnan.jpg

Tyvärr fick vi bryta upp strax efter 15 då färjan i Kiel skulle ta oss till Göteborg igen. Det har varit härliga dagar och Renate har som alltid förgyllt våra dagar här. Hon är makalös. Hoppas nu att hon hinner vila upp sig och tänka lite på sig själv innan hon på måndag om en vecka åker på semester till Kap Verde-öarna.

Här har vi precis lämnat hamnen i Kiel och siktar Laboe…

4_laboe.jpg

Vi var bägge två rejält trötta efter spännande dagar i Tyskland så det blev tidig sänggång efter lite mat på båten.

Och efter en natts god sömn siktar vi redan hemmahamnen. Vi är på väg in och en annan båt är på väg ut…

5_nastanhemma.jpg

Och nu kan man inte missta sig – det är Göteborg vi siktar…

6_goteborg.jpg

Sedan vi kört av färjan bär kosan raka vägen till jobbet vilket nästan borde var förbjudet en dag som denna med strålande sol och en värme så man kan tro att man befinner sig på en annan breddgrad!☺

3 kommentarer tillSista dagen 11 juli 2005

  • Hej Angela! Så roligt att läsa om er resa! Tycker att du skriver så trevligt, och det är så kul att se alla fotografier! Vilket enormt firande av guldbröllopsdagen! Jämför med mina föräldrars dagen efter… Måste ju också kommentera din nya figur! Hur mycket har du gått ner egentligen? Du ser väldigt mycket smalare och vältränad ut! Kram från Britt-Marie.

  • Britt-Marie> Ja, guldbröllop med kyrka och hela härligheten verkar vara en större tradition i Tyskland. Så vitt jag vet går inte vi till kyrkan. Jasså, hade dina föräldrar också 50-årig bröllopsdag…ja, jag har inte hunnit läsa din dagbok sedan jag kom hem man gör det i morgon. Gått ner, ja lite är det väl…Tack för ditt beröm! Det är tur att man har GODA vänner 😉 *Kram*

  • *Ler* Ja, läs gärna mina dagböcker! Om du orkar! De har varit lite väl långa på sistone kanske… Jag lägger in samma på Lunarstorm och på http://spaces.msn.com/members/Bim61/ nu, så du kan välja var du vill läsa! Har inte orkat satt mig in i och kollat upp bloggar… Så nu bloggar jag på MSN så länge, så får jag se hur jag gör sen! Och du! Du har nog gått ner mer än bara lite! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>