Nä, nog var det bättre med dagarna i Tyskland

EFTER JOBBET VAR DET GYMET SOM GÄLLDE – där har vi inte varit sedan förra måndagen, alltså över en vecka sedan. Det kändes kan jag lova…trögt var det, varmt var det och det var på håret att jag hade övertalat Woffegubben att vi inte skulle bry oss i dag 😉

Det blev i alla fall 15 minuters uppvärmning på löpbandet för mig och i roddmaskinen för Woffe. En timmas styrka för Woffe och 70 minuter för mig som härdade ut lite längre i värmen . Det berodde mest på att vi har fått fyra nya fräscha maskiner som jag blev lite nyfiken på och där Woffe inte var lika nyfiken 😉 Och till sist 15 minuter på löpbandet som avslutning och då var Woffe redan duschad och klar…

Hemma blev det Badjävlar – underbar film fast vi sett den förut. Därefter blev det inte så mycket mer… Har för avsikt att cykla till jobbet i morgon så jag får förbereda det lite innan sängen ropar sig hes om att jag ska komma och lägga mig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>