Lovade men…

GISSA VEM SOM RINGT TELIA I DAG??? I går kväll funkade inte min uppkoppling mot internet igen!!! Gissa om jag blir trött? Startade då upp min gamla bärbara för att ringa upp via modem…gick inte! I dag, i eftermiddag, upptäckte jag att inte telefonen funkade heller… Nu har jag alltså tillbringat lång tid i telfonkö på Telias felanmälan igen.

Nä, jag orkar inte älta detta mer och är nu bara förbannad på Telia och att jag i morgon måste åka in till jobbet för att göra min rensning mot databasen. Det funkar bara inte med uppringt modem.

Nu ägnar jag resten av modemtiden till trädgården…

Den första lilla underbara liljan har slagit ut…

1_lilja.jpg

Liksom min favorit bland Klematiserna…

2_Dream.jpg

Djävulsbuskens oansenliga blommor har också slagit ut. Denna buske odlas givetvis för dom vackra röda bladens skull men jag tycker nog att även blomman är värd lite uppmärksamhet…

3_djavul.jpg

Min flikbladiga Fläder har även den presterat en antal blommor i år…samt massor av löss…

4_flader.jpg

För övrigt är jag förbannat trött på tekniken!

5 kommentarer tillLovade men…

  • Så trevligt – en jämngammal bloggare. Det vimlar av unga smink- och märkesklädesbloggare bland de kvinnliga, där surfar jag snabbt förbi.

    Vi från början av 50-talet är inte alls så många verkar det som, vi måste nog hålla ihop.

    Fina blomsterbilder!

  • Ååååhh vilka underbara trädgårdsbilder! Även fast jag vet att vi kommer bo i lägenhet några år till framöver så när jag ändå en trädgårdsfröm redan nu…:)

  • TrädgårdsDröm ska det givetvis stå 😉

  • Bloggblad> Ja, jag säger detsamma. Ska genast skynda mig och läsa dina blad! Kul att du hörde av dig så jag fick veta om dig 😉

  • Anna> Jag är fullständigt övertygad att du, med dina pyssliga fingarar, kommer att få Sveriges vackraste trädgård när du har skaffat en. Så tålmodig är inte jag 😉 Det mesta i min trädgård ”sköter sig självt” och jag odlar inget nyttigt bara vackert.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>