Linsdramat, akt två

JAG FICK GE UPP SENT OMSIDER. Ringde till optikern och talade om att det inte funkar. Förklarade att jag inte ser texten på skärmen.

Jag trodde då att han genast skulle säga att då går vi tillbaka till den gamla styrkan men döm om min förvåning när han bad mig komma vägen om och hämta två nya högerlinser där han går ner ett steg i taget på styrkan.

Jag gillar när man anstränger sig för att det ska bli bra – och jag som hade mer eller mindre ångest innan jag ringde och talade om ”hur besvärlig jag är” som inte ser.

Nu har jag satt in en av de nya linserna med ett steg svagare styrka men det tycks inte fungera det heller. Ska försöka stå ut en stund till för att se om det möjligtvis är hjärnskrället som behöver lite tid på sig??

Jag ser som sagt inte texten på skärmen men tangenterna ser jag jättebra 😉

PS. Jag hade i alla fall inga problem med att hitta linsen nu när jag skulle byta. DS.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>