Hur kul är det på en skala?

ATT BEHÖVA ÅKA TILL JOBBET för att ISDN-kopplingen inte funkar… Ute lyser solen och det är en helt underbar dag och jag sitter på jobbet för att rensa i en tabell. Normalt gör jag detta hemifrån – så icke denna söndag.

Det tar tid – lång tid så för att ”roa” mig under tiden rensningen pågår inser jag att jag kanske borde röja lite på mitt skrivbord?!

1_fore.jpg 2_pcfore.jpg

Jag har som synes två arbetsplatser, en med två Mac varav jag använder den ena till test. Jag är ju ”macmupp” men tvingas även ha en PC för att vissa av våra system rullar på Windows 2003…

Det var ju inte en dag för tidigt att få dammat av lite. Något bättre blev det väl i alla fall?

3_efter.jpg 4_pcefter.jpg

Jag passar på att ladda Ipoden med mina två nyförvärvade CD…

5_laddar.jpg

5 kommentarer tillHur kul är det på en skala?

 • Hej Angela!

  Som du redan upptäckt så är jag med igen på det sätt jag varit tidigare.

  Måste också fråga om du är en sådan däringa Mac-människa? (;-)

 • Jerry> Ja, jag upptäckte det i The Witch:s kommentarer. Lite gramse blev jag över att jag fick upptäcka själv att en av mina favvovisar var åter på banan – men glädjen över det tar över. *Kram och välkommen åter*

 • Jerry igen> Jo, jag är en sådan däringa Macmänniska… Eftersom jag jobbar med mestadels grafiska gränssnitt så är det Mac som gäller och jag måste ju säga att jag föredrar Mac framför PC men…som sagt jag får jobba med bägge delarna så… *Kram*

 • Angela!

  Jag valde att gå ut lågt och inte ”skrika” högt att jag skriver igen, så det kan vara därför du fick upptäcka det själv.

  Mac? Nja, jag delar inte din entusiasm, jag fick för några år sedan bort de från mitt jobb, men det var mycket tjafsande från Macfolket… (;-)

 • Jerry> Har full förståelse för bäggedera – mest för Macmupparna 😉 Det är lugnt Jerry!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>