Hajjejavlaj!

VILKEN MOTVIND!! Det kände jag inte av när jag startade strax efter sex i morse hemifrån! Den som någon gång cyklat Gamla Jonseredsvägen vet vilka backar där finns – både uppför och nedför. Jag brukar givetvis njuta i nedförsbackarna och lägga in högsta (heter det så?) växeln men i dag kunde jag glömma det totalt. Däremot fick jag trampa som en blå – nedför!? Phew…

Trots det kom det inte mindre än två cyklister med spagettiben (om man jämför med mina stockar då vill säga) som cyklade förbi mig i UPPFÖRSBACKARNA! Men va’ fan 🙂

Nåja, jag kom fram till slut – det tog näst intill två timmar. Måtte nu inte fanskapet vända under dagen…vinden alltså!

Trots alla vältränade spagettiben som svischar förbi och en motvind utan dess like så lyckades jag inte komma upp i puls i dag och det är ju på sätt och vis positivt för det innebär att hjärtat klarar mer än benen orkar och det är väl själva målet med pulsmäteriet. Med tanke på att jag senaste cykelturen, från Gråbo till Göteborg, höll mig inom rekommenderad puls i stort sett hela tiden så får jag väl känna mig nöjd. Det blir ju förstås inte lika roligt att avläsa pulsklockan ;-(

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 394 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 103.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 7 minuter.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 52 minuter och 28 sekunder.

Jag får trösta mig med värdena på cykeldatorn…

MAXHASTIGHET: 37,5 km.

TOTAL STRÄCKA: 36 mil.

DISTANS DAGENS TUR: 3,3 mil.

TID: 1 timma, 51 minuter och 32 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 17,8 km.

2 kommentarer tillHajjejavlaj!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>