Gåvorna till resten av världen

MÅSTE JU BARA VARA TINA TURNER OCH BRUCE SPRINGSTEEN… Ja, jag har ägnat delar av kvällen till att titta på nattens 12 timmars inspelning av 80-talsfesten som SVT sände i går till i dag. Jag har givetvis inte sett allt men jag har sett Tina Turner i Rio, en del av intervjuerna och jag ser fram emot att se resten när tillfälle gives.

Snacka om att få ståpäls när Freddie Mercury med Queen står på scen, eller står och står, still är han ju inte. Jo, nu är han ju det men detta var inspelat 1985 tror jag. Fantastiskt!

Men det har även rensats ogräs från den Müllerska trädgården, fikat med goda vänner som tittade förbi och ätits middag på altanen från grillen och ugnen. Ingen dålig söndag om jag får säga det. Tyvärr hann jag bara rensa framsidan men hittilldags har inte ett enda ogräs rymt självmant från denna trädgård så de som lever på baksidan lär finnas kvar tills tiden för rensning av densamma infinner sig.

I morgon kommer Telia…så vem vet – kanske är det sista uppdateringen hemifrån på länge 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>