En snabbis…

JO, VIS AV ERFARENHETEN så vet jag ju att det kan snart koppla ner mig igen. I morse ringde Telias kabelgubbar och sade:

– Vi är hos dig om 20 minuter.

– Hallå, svarar jag…jag är i stan och det kommer att ta mig mer än 20 minuter att ta mig hem.

– Ja, men kör du nu då så väntar vi.

För att göra en lång historia kort. Det funkar för tillfället, dom bytte ut min ISDN-burk och vi har även fått telefonerna att fungera fast det är två helt olika linjer. Naturligtvis var det inte samma kille som var här i torsdags i förra veckan. Nädå, två hellt andra killar som inte hade en aning!

Vad tusan håller Telia på med?

I vilket fall som helst har jag tröttnat, vilket i och för sig är ganska orättvist eftersom jag haft iSDN-uppkopplingen i säkert sju år minst och det är första gången som det strular. I dag har jag beställt bredband och det kommer att ta minst tre månader innan det är klart så nu hoppas jag bara att det ska hålla tills dess.

Efter jobbet åkte vi till gymet men jag kan inte säga att det var en bra gymdag! Det var otroligt varmt och segt men det blev 15 minuter uppvärmning, 55 minuter styrka och sen var det slut…

Väl hemma har jag klippt gräset, vilket tar sin lilla tid. Woffegubben har fixat med min cykel och tvättat bilen så nu glänser dom bägge 😉

Kanske, kanske cyklar jag i morgon bägge vägarna men annars åtminstone hem…

7 kommentarer tillEn snabbis…

 • Skönt att du är ”onlajn” igen! 🙂

  Jag måste bara fråga en sak – helt apropå ingenting och bara för att jag är nyfiken. Du kör ju med Mac vad jag har förstått. Hur ser min sida ut då? Mannen envisas med att använda Mozilla Firefox som webläsare och då ser min sida fan ut som skräp. Texten ser centrerad ut och täcker hela skärmen. I Explorer ser den ut som det är meningen. Så jag är bara nyfiken – hur ser den ut med Mac?

 • Lilla Mysan> Japp texten är centrerad i Mac om du kör Firefox vilket jag gör men för din sida har jag Explorer och då är den perfekt, precis som den ska. Ha nu en himlens bra dag! *Kram*

 • Buä! Jag vill att min sida ska vara fin jämt! 🙁

  Kram

 • Lilla Mysan> Ja, men den är inte ful för det. Jag skickar dig en bild…

 • Jo, den är ju jätteful! BUÄ! Hur kan man göra den fin i Firefox också? Jag kan ju ingenting om sånt!

  Kram

 • Nu är det jag igen – jag glömde bara säga att det ser likadant ut med Firefox på PC. :,-( Jag vill ha en fiins sida, den ser ju ut som skräp! Jag gillar inte Firefox! *grr*

  Kram

 • Lilla Mysan> Tyvärr är det inte så mycket man göra åt saken om man inte har god hand med programmerare som gjort Firefox kontra det gränssnitt du använder i din blogg. Men, en tröst är väl då att dom flesta fortfarande använder Explorer och macmuppar är inte heller så vanligt 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>