Gissa

VEM SOM SOV TILL 10.30?? Det hör inte till vanligheten när det gäller mig men skönt var det! Jag vaknade i vanlig ordning vid halvåttasnåret men lyckades faktiskt somna om och vaknade nästa gång när halva dagen i stort sett var borta.

Nåja, skönt var det och förmodligen behövligt för annars hade jag väl vaknat tidigare!

Efter en sen frukost skickade jag Woffegubben på snabeljohan och själv drog jag i väg för att handla hem lite mat och annat. Som jag upptäckte i förrgår då jag planterade i rabatten under Rönnen så blev de åtta växter jag köpt bara en droppe i havet. I dag har jag allstå införskaffat några fler. Två Liguster och två blå Hortensior samt tre små vintergröna barrväxter.

Nyavaxter.jpg

Det har dock regnat i stort sett hela dagen och gjorde så även när jag var åter från inköpsrundan så det blir inget planterat i dag.

Nej, det fick bli middag i stället och i dag hade jag planerat att göra massor av rotfrukter plus potatis i ungen så det var bara att sätta igång. Skala, dela och fördela och sedan in i ungen.

gronmiddag.jpg

Det är lika gott som det ser ut. Sedan serverades det lite vitlökssås och grillat till.

Nej, det blev inget gym i dag som jag misstänkte redan i går. Visserligen kände jag mig fitt for fight i förmiddags men Woffe hade lite känningar sedan stavgången i går så denna dag fick bli vilodag. Får se vad morgondagen kan ha i sitt sköte.

Vilodag ja, det är nog precis vad man kan kalla dagen med tanke på att stegräknaren bara har ett värde av 4789 steg i dag.

Resten av kvällen blir det nog dumburken för oss båda. Inte för att det finns något att se men jag köpte med mig två DVD-filmer hem i dag så nu får vi bara hoppas att vi inte redan sett dem…?

2 kommentarer tillGissa

  • anna

    Nu vill jag ha lite stegrapport för söndagen. Eller har ni latat er hela dagen? Du vet väl att såga timmerstockar inte får omsättas i steg? 😉 *kram*

  • Anna> Japp, det är nu levererat och jag kommer INTE upp i 10 000 i dag som är det rekommenderade…men jag har flackat runt som en gnu i trädgården – går det att räkna om, trädgårdsarbete alltså? Har du haft det bra i Sundsvall? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>