Getterön

VI BESTÄMDE OSS UNDER eftermiddagen för att trots allt ta en tur med husvagnen denna helg. Anledningen var förstås den ljuvliga värme vi kände av då vi tog en kort promenad på lunchen. Vi hade egentligen redan beslutat att vi skulle stanna hemma efter mycket ”hit och dit-snack” under veckan men som sagt…vädret och värmen fick avgöra.

Så vi kastade oss hem i rask takt efter jobbet, packade och kopplade på vagnen för att snart vara på väg mot Varberg.

Som alltid blev vi väl mottagna av alla på ”våran” gata när vi väl anlände på Getteröns camping. Vi fick också plats där vilket ju inte alltid är fallet. Hjälp av alla att få vagnen på plats förstås.

Conny ville bjuda på en Irish Coffe vilket vi också lät han göra 😉

Irish.jpg

Helen och Maguns var förstås där…

heleneomagnus.jpg

Liksom Bella…

Bella.jpg

Jag ska inte berätta vad jag visar storleken på här utan låter er fantasi få flöda…

sastor.jpg

Sent på kvällen var jag fortfarande pigg så när Woffegubben gick och lade sig tog jag mig en promenad in till Varberg och tillbaka – jag gissar att det blev 1 mil i alla fall. Så dagens steg blev 27006.

2 kommentarer tillGetterön

  • anna@muller.se

    Äntligen! Jag har kollat in fyra gånger idag och svurit argt och nästan varit nära att ringa och klaga över att det inte kommit någon uppdatering! 🙂 Önskar så att jag vore hos er, du hälsar väl alla från oss? Vad stor Bella har blivit! 🙂 Nu kan hon väl säga coca cola utan problem sedan många år? 😉

  • Anna> Japp, nu är det slut med tootatolatiderna minsann! Hon har köpt sig en stegräknare i dag 😉 Jodå, jag saknar allt er också och framför allt Borran i morse när jag gick runt Getterön!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>