Framme i huvudstaden

EFTER EN HALVDAG PÅ JOBBET gav vi oss i väg direkt till Stockholm. Vi stannade bara en gång i Jönköping för att komplettera med en slang till Mönsterbarnet vars cykel behöver repareras. Jag rusade ut på förmiddagen och köpte slang men på väg sedan påstår Woffegubben att han hade sagt att jag skulle köpa två slangar. DET förnekar jag bestämt för om det är någon i den här familjen som inte lyssnar så är det i alla fall inte jag.

Nåväl, efter Jönköping gick det som på räls med undantag för några tillfällen då jag blev tvungen att bromsa in och köra lagligt eftersom poliserna tydligen inte hade något annat för sig just i dag än att stå utmed vägkanterna och se hotfulla ut.

Vi var framme i Bandhagen precis innan klockan hann slå 17.30 och sedan har vi umgåtts sedan dess. I morgon vankas det frukost hos Anna, Oskar och Puslingarna.

Vi åkte relativt tidigt ”hem” till Fridhemsplan för vi skulle handla till morgondagens frukost och nu sitter vi här och pustar ut efter dagens vedermödor. Det började regna precis när vi skulle gå och handla på Daglivs (efter vi packat in resväskor och annat livsnödvändigt från bilen) men resten av helgen ska naturligtvis bli strålande

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>