Ensam på gymet

I DAG VILLE WOFFEGUBBEN INTE gå med till gymet av den enkla anledning att han för första gången känt av träningsvärk efter Vättlefjällsvandringen. Jag har förundrat mig under alla dessa år varför han klarat sig från alla krämpor varteviga år medan jag stultat omkring som en gammal gumma dagen och dagarna efter vandringen. Men i år vad det hans ”tur”.

Jag kände mig däremot redo för gymet i dag och nu blir det ju inget mer denna vecka så jag gick själv – det kändes lite tråkigt (man vänjer sig fort) att gå dit utan Woffegubben.

Nåväl, det blev ett ganska ordinärt pass med 10 minuters uppvärmning på roddmaskinen och sedan en timma styrka. Däremot körde jag lite motion, en 30-minutare, i crosstrainern efter styrkan.

Nu ska vi packa bilen inför morgondagens avresa till Stockholm. Då vi bara jobbar halva dagen i morgon så kommer vi förmodligen i väg vid 13-tiden redan och packar vi i kväll så slipper vi åka vägen hemom innan avfärd.

Det ska bli kul att få träffa ”ungarna” igen och nu ser det det ut som om det blir fler trevliga träffar under denna vistelse i den kungliga hivudstaden.

Lite smolk i bägaren dock – pratade med den Lilla i dag och hon hade feber och ont i halsen. Hoppas det går över fort för det är ju hon som är huvudmålet för denna resa.

3 kommentarer tillEnsam på gymet

  • anna

    Mår bättre nu!

    Och morsan, det heter träningsvÄrk! Eller har du huvudverk också? 😀 😀 Du e så söt. Boris & Ila hälsar att de ska bada o göra sig fina inför er påhälsning! 🙂

  • Anna> OK dårå – fattar du väl att jag bara skulle kolla om läsarna var uppmärksamma! Du vann första pris 😉 Mmmm nybadade vovvar är det bästa jag vet. Kommer att begrava näsan djupt i pälsen pårom…hur mår du i dag? *Kram*

  • Nä, något huvud har jag inte som du märker på stavningen…;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>