På allmän begäran

TRE KOMMA 1 MIL SENARE eller för att vara lite mer exakt 3 mil, 1 kilometer och 770 meter. Jodå, det blev cykeln hem i dag och den ”långa” vägen dessutom för att slippa lervällingen de sista 7 kilometrarna.

Den ”långa” vägen är tre kilometer längre och går via Jonsered förbi Aspen till Lerum och sedan Stenkullen mot Gråbo. Alltså parallellt med E20, gamla Stockholmsvägen som man kallar den. Väldig backigt men inte bara uppför utan även en och annan nerförsbacke.

Längs sjön Aspen är det väldigt vackert om man nu tar sig tid att stanna och fota vilket jag gjort i dag.

Aspen.jpg

På allmän begäran, för att nu återanknytna till dagens rubrik, så skulle jag till att fota min Kompis Eurasiern…som naturligtvis inte ville vara med på bild 😉

Nåja jag blev utskälld som vanligt och det känns tryggt. Normalt när han skäller ut mig kommer han ända fram till staketet men så icke i dag. Håll till godo och låt fantasin flöda. (Han kurar under bordet).

Kompis.jpg

Ja, efter besöket hos Kompisen så är jag näst intill hemma, nästgårds som vi säger här ute på landet. Mätaren visar 2.9 mil…

Matare.jpg

En fin tur, lite kall om fötterna det sista men ändå inte som sist. Och att inte förglömma MOTVIND hela vägen! Jag tror jag ska klaga hos SMHI.

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 58 minuter och 21 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 16 km.

MAXHASTIGHET: 36,5 km.

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 1 km och 770 meter.

TOTALSTRÄCKA (i år): 8 mil, 4 kilometer och 500 meter.

Därefter var jag äntligen hemma och halvannan kilometer från målet blev jag omkörd av en V70 – ja, gissa vem det kan vara?

Hemma.jpg

6 kommentarer tillPå allmän begäran

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>