Kommer sent – går sent

DET VAR HIMLA GOTT OCH VARMT i sängen i morse… Och det var orsaken till att vi var nästan 10 minuter försenade till simhallen. Men eftersom det var en ”halvsjudag” så hann jag avverka mina 1500 meter ändå. Stökigt och bökigt för 25:an är stängd igen. Det ska nog bli tävlingar där för man bygger ramper och håller på värre än jag vet inte vad.

Sent till jobbet, visserligen bara någon minut men har man två möten (?) 08.30 blir det stressigt. Det ena mötet fick jag skicka kollegan på eftersom jag inte har förmågan att dela mig.

Men jag hade i alla fall tänk att jag skulle komma iväg till gymet om inte tidigt så i alla fall i tid! Haha, tji fick jag! Ägnade hela eftermiddagen åt felsökning och analys av saker och ting som gått fel.

Jag hamnade inte på gymet förrän 18.30. Gissa om det kan få mig att tappa lusten. Jodå, det krävs mindre än så om jag ska vara ärlig. På väg dit (från jobbet) denna sena timma funderade jag allvarligt på att hoppa gymet i dag men förnuftet fick segra för en gång skull! Gissa om jag var frustrerad när jag sedan glömmer att köra av rätt avfart på E20! Phew! Bara till att köra tillbaka en bit då.

Det blev 40 minuter uppvärmning på löpbandet i dag. Därpå 60 minuter styrka av underkroppen och till sist 30 minuter motion. Ja, jag orkade faktiskt inte mer och då var klockan redan närmare 21.30.

Nu ska jag gå till sängs!

2 kommentarer tillKommer sent – går sent

  • r2

    Jag är genuint imponerad av din tålighet i gymet och i bassängen, Angela.

  • R2> Tack, det var precis vad jag behövde just nu. Jag är såå less på allt vad gym och bassänger heter så jag finner inte ord! Du är minsann en sann vän. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>