Du gör rörelsen för snabbt!

PRECIS SÅ SÄGER WOFFEGUBBEN när vi styrketränar tillsammans. I går var det alltså dags för andra omgången. Och han har givetvis rätt 😉

Vi kör samma program, det Woffe fick av PT:n då han visade runt det olika rörelserna och maskinerna. Med det undantaget att jag har mer på vikterna för annars känns det inte vettigt för min del. Det är ju i och för sig inte så konstigt eftersom jag har hållit på ett tag.

Jag måste säga att han går in för sin träning och det är roligt. Vi körde 1 timma och en kvart på styrkan och dessförinnan uppvärmning 5 minuter på roddmaskinen.

Normalt brukar jag avsluta med en till en och en halv timmas motion men det är inte Woffegubben mogen för ännu så det blev bara en tiominutare på löpbandet innan han ledssnade 😉

Nåja, jag tycker det är värt så mycket mer att vi gör detta tillsammans så jag får helt enkelt fixa min motionsträning på annat sätt – något ska jag nog kunna klura ut.

Nä, nu ska jag ut på årets första cykeltur! Solen gassar där ute och jag är så sugen på en liten tur. Tyvärr har batteriet till min cykelmätare lagt av, inte så konstigt efter 6 år, så jag får ”gissa” vad resultatet blir. I och för sig ska jag nog sätta på mig pulsmätaren – den lär väl näst intill gå i toppspinn så otränad som jag är på att cykla 😉

6 kommentarer tillDu gör rörelsen för snabbt!

 • Snurr

  Åh, vad avundsjuk jag blir! Har ni SÅÅÅ varmt och skönt att cykeln åker fram!? Här i Stockholm lyser visserligen solen ordentligt och värmer gör den också, men det är fruktansvärt isigt och jättehöga snödrivor, så vi får nog nöja oss med sparkstöttingen…*kram*

 • Snurr

  Åh, vad avundsjuk jag blir! Har ni SÅÅÅ varmt och skönt att cykeln åker fram!? Här i Stockholm lyser visserligen solen ordentligt och värmer gör den också, men det är fruktansvärt isigt och jättehöga snödrivor, så vi får nog nöja oss med sparkstöttingen…*kram*

 • Jag blev så upprörd att jag av misstag skickade samma meddelande två gånger, så då förstår du ju!*flinar*

 • Lillamysan

  Sitter o leker med Mannens 3G mobil. Det är lite pilligt 🙂 Jag vill oxå ut o cykla! Här är svinkallt! Men snart bär det av till sydligare breddgrader… Ska bli skönt o komma hem!?Kram

 • Snurr> Det var inte så varmt som jag trodde…ska snart rapportera om cykelturen 😉 Det gör inte ett dugg att jag fick två likadana inlägg från dig – bättre med två än inga 😉 *Kram*

 • Lilla Mysan> Jo, jag tackar vilka fina leksaker! Vi har ganska kallt här också fast det är ju förstås på plussidan. Det vart en härlig cykeltur som jag ska rappa om alldeles strax. Ha nu en underbar helg med Mannen! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>