Den stora dagen!

GYM I DAG…MED PT OCH ALLT! Jo, i dag fick Woffegubben sin genomgång av Rickard, som han heter. Jag hängde på för det är mer än 1 1/2 år sedan jag fick min genomgång och sedan dess har det anlänt hiskeligt många nya träningsredskap. Insåg ganska snart att jag hade tränat på ”fel” sätt då han berättade hur man skulle göra och var det skulle kännas.

I dag gick jag på samma schema som Woffe fick och det tänker jag göra även i fortsättningen med det undantaget att jag får lägga på mycket mer i vikt. Det var mysigt att träna på ”riktigt” tillsammans men det blev lite sent så någon motionsträning hanns inte med i dag. Nåja, det är det värt – att få vara tillsammans även vid dessa tillfällen. Nästa gång ska vi nog hinna med lite motion också.

Jag tycker att han kämpade på bra och vi får se hur det känns framöver. Det betyder mycket för mig att han överhuvudtaget lägger energi på styrketräning och som jag sagt innan – att vi kan få göra det tillsammans.

Vi simmade i morse men kom något sent till badet då snöovädret som höll på i stort sett hela natten orsakade en del trafikstörningar. I och för sig var det positivt ur den synvinkelt att när vi anlände nästan en kvart försenade så hade ”kravallungarna” (som simmar varje ons- och fredag) nästan hunnit bli klara. Det blev en tusing för min del och det gör inte ett dugg att jag sam 500 meter mindre än jag brukar. Tror minsann att vi ska komma ”för sent” även fortsättningsvis på ons- och fredag 🙂

För övrigt har min goda, goda vän R2 i dag berättat för mig att vårt Stora Monsterbarn omnämns på Idg i dag. Gissa om man är stolt som en tupp och lite till. Undrar just om hon vet om det själv? Hon befinner sig nämligen på Irland det lilla flickebarnet.

Nåja, om någon är intresserad finns länken i föregående inläggs kommentarer 😉

2 kommentarer tillDen stora dagen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>