Söndag igen

HIMMLENS VAR VECKORNA GÅR FORT. Jag vaknade vid 09.30 och satte igång med lite jobb mot databasen. Tvättstugan krävde min uppmärksamhet också eftersom inget blev gjort där i går. Vid 10.30-tiden for jag i väg till Alingsås då jag trodde Cassels öppnade 11.00 – döm om min förvåning när jag stod utanför en mörk affär. Dom öppnade inte förrän 12! Nåja, jag skulle ju även handla lite matvaror så jag styrde kosan mot ICA. Därefter fick jag alltså åka tillbaka till centrum och besöka Cassels som mycket riktigt hade mina beställda kläder.

Hem och tar hand om tvätten och även fortsätta ett par maskiner till samtidigt som jag lagar middag och bakar två dajmkakor.

Woffegubben har nämligen utlovat fika med sina kolleger på tisdag då han har namnsdag och min chef fyller 60 samma dag så dit ska den andra dajmkakan.

Nu när kakorna är klara och dekorerade med vit blockchoklad samt krossad dajm, middag är klar samt intagen och tvätten är klar samt ihopvikt så känns det som om rygen ska gå av på mitten vilken sekund som helst. Woffegubben har tagit hand om köket, eller världskrigsplatsen som man kan kalla det efter bak och middagslagning, så nu ska jag bara packa bad- gym- och jobbväskan för i morgon. Woffegubben är ledig så jag får åka alllena. Ja, sedan blir det nog inte så mycket mer. Kanske ser vi färdigt den film jag somnade ifrån i går kväll 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>