Så det kan gå

I DAG VAR 25-METAREN STÄNGD i simhallen för någon hade bajsat i den :< Det innebar att både kreti pch pleti hamnade i "våran" bana i 50-metaren. Phew! Som vanligt onsdagar och fredagar så har vi ett gäng kravallungar men när dom är färdiga så lägger sig lugnet åter - så icke i dag för då kom ett nytt gäng som tydligen inte har en aning om hur man simmar motionssim. Inget ont utan det för något gott med sig, jag kom upp i puls bättre än jag brukat sista tiden så man får ta det onda med det goda 😉 Det blev 1500 i dag med följande resultat: KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 312 varav 55% fett. MEDELPULS DAGENS PASS: 121. INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 5 sekunder. TOTAL TID DAGENS PASS: 46 minuter och 20 sekunder.

4 kommentarer tillSå det kan gå

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>