En middag senare

JAG FICK TIPS FRÅN Mattias att låta Woffegubben stryka sina skjortor själv. Jojo och en del tror på tomten oxå 😉

Nej, jag tror faktiskt inte att det vore en omöjlighet att lära Woffegubben att stryka skjortor och även annat. Här får jag väl ta på mig en stor del av ansvaret – jag har helt enkelt aldrig lärt honom eller ens ställt krav på att han skulle lära sig. Men å andra sidan tar han alltid hand om köket, som kan se ut som en katastrofplats, efter varje middag. Jag har en bekännelse att göra dessutom – jag har aldrig tankat bilen 🙂

Så, det jämnar nog ut sig i längden om man säger så.

Nu lider helgen mot sitt slut och det är inte mycket vi kan göra åt det. Det blir nog lite dumburk i kväll men någorlunda i tid i säng blir det samtidigt så det blir ingen uppesittarkväll precis.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>