Dagens Astor

WOFFEGUBBEN ÄR LEDIG i dag, eftersom han jobbade i lördags, så jag fick ge mig av utan honom i morse. Trafikmässigt gick det över förväntan i dag och vi, grannen och jag, var framme hela 7 minuter innan dom öppnade. Så vi stod där på trappen med dom andra baddjävlarna och väntade på att portarna skulle slås upp.

På Valhalla har man sedan länge infört relativ modern teknik som innebär att vare sig man har årskort eller löser enstaka bad får man ett armband som det ligger ett litet datachip i som man sedan drar över läsaren vid entrén in till badet. Vi har också blivit fotade för länge sedan när tekniken infördes så varje gång man drar sitt armband kommer det fotot upp på en skärm som sitter ovanför ingången. (Dock bara på oss som har årskort).

I morse såg Astor lite full i fan ut och när vi passerat ”teknikområdet” avslöjade han för mig att någon gång ska han byta armband med Rut och se hur alla reagerar när han går igenom och det kommer upp ett foto på Rut 😉

Jag simmade inte i dag – det är lika bra att erkänna med en gång… Jag kände mig lite stressad eftersom inte Woffegubben var med vilket innebär att det inte blir någon ”framkörning” utan jag skulle själv köra till garaget och parkera. Det bekymret har jag bara vid de tillfällen inte han är med och tiden blir ju som den blir om man ska parkera och ta sig från garaget om man då jämför med när jag blir avsläppt utanför jobbdörren och Woffe pakerar samt går från garaget själv.

Men jag unnade mig lyxen av att stå länge i duschen och njuta när livet sakta men säkert återkom till mig. Det var skönt och händer inte alltför ofta så jag har redan förlåtit mig själv för att jag hoppade över simmet i dag. Däremot reagerade genast Den Grymme Badmästarens Fru (som också sitter i kassan) genast och undrade om jag REDAN hade simmat när jag kom ut.

Ja, det var bara att erkänna, men jag skyllde i alla fall på Woffegubben som inte var med och levererade mig till jobbdörren så att jag skulle hunnit simma. Och hon höll givetvis med att allt var hans fel 😉

Och nu sitter jag här och funderar och funderar om jag verkligen inte kan komma på en enda anledning till att hoppa över gymet i kväll också. Jag har i och för sig inte gett upp hoppet ännu men det ser mörkt ut.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>