15 skjortor senare

MED STRYKJÄRNET I HÖGSTA HUGG har jag nu strukit 15 herrskjortor!!! Och då har jag ändå lagt undan 4 kortarmade till ”behövsejstrykanu”-högen och slängt två! Gissa om jag med stormsteg närmade mig allrummet för att ställa karlen mot väggen och fråga om han på något sätt blivit kokett?? Ända tills jag kom på, på halva vägen, att det är ju för tusan jag som köper alla hans skjortor. Det var bara till att vända och fortsätta med de byxor som låg kvar i strykhögen och se glad ut ;-( Nåja, jag tog bara den ena paret av byxor de andra tre kan vänta (på bättre tider). Finns det något tråkigare i denna värld än att stryka? Jag bara undrar?

Nu ska det i alla fall bli lite middag i det Müllerska hemmet. I dag blir det kassler i två varianter, en traditionell och en gjord på kyckling. Dessa bägge ska ugnsgratienras med ananas och ost och serveras med potatismos, hemlagat förstås, fullspäckat med vitlök och paprikabitar. Oj, jag blir hungrig bara av att skriva det 😉

2 kommentarer till15 skjortor senare

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>