No comments

TYVÄRR FUNGERAR DET INTE ATT LÄMNA KOMMENTARER, i min dagbok, till min stora sorg men det är dom föbannade spamattackerna som är orsaken.

Webhotellet har åter, sedan i lördags, stängt scriptet.

Det är lite synd för just i dagens text ska jag reta Den Grymme Badmästaren genom att tala om att jag faktiskt simmade 100 meter extra, alltså 900 m istället för 800 m. Jag hade en fin dagsform kan jag meddela så det var nog av den anledningen jag hann 100 extra. Det innebär att jag ligger på hundra plus nu 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 210 varav 45% fett (!)

MEDELPULS DAGENS PASS: 127 (!)

INOM REKOMMENDERAD ZON: 25 miinuter och 38 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 27 minuter och 20 sekunder.

Jo, utropstecknena inom parentes berättar att så lite fett och så hög medelpuls har jag aldrig lyckats med innan.

Jag tittade förbi på gymet i går efter jobbet. Körde 40 minuter motion och 1 timma samt 10 minuter styrka. Det kändes helt OK med tanke på min ringa närvaro vad gäller gym senaste tiden. Ska väl förhoppningsvis hinna komma tillbaka i normalform innan vi slappar till oss ordentligt på vår stundande semester.

Och mitt arbetsrum börjar sakteliga ta form. I går kväll kopplade Woffegubben in dom vesäntliga sakerna som dator, stereo och TV. Innan veckan är slut ska jag säkert bli klar. Jag hade väl tänkt mig att fått packat upp åtminstonde några kartonger i går men jag var helt däckad efter helgens möbelskruvande och gym därtill, så jag svimmade i sängen redan tidigt.

Comments are closed.