Har du resfeber?

JO, DEN FRÅGAN HAR JAG FÅTT från många av mina arbetskamrater i dag. Men jag har svarat varje gång att nej, jag har nog inte hunnit med det än. Kanske kommer det på söndag…

Många önskningar om en bra resa och ett besök vid mammas grav (hon fyller år i dag) och en bamsekram från storebror Conny som var med vid graven fick mig nog ändå att få lite pirr i magen.

Det var så vackert vid Fässberg kyrkogård i kväll. Vi tog även en sväng ner till Minneslunden och tände ett ljus för Jette. Conny hade byggt en ställning som han sedan hängde upp en ljushållare i för Jette. Han är otrolig denne min bror. Till och med ett litet tak på ljushållaren så att eventuellt regn inte skulle släcka ljuset.

Det var trevligt att vi åter fick sällskapa till graven med Conny, det var några år sedan sist, så det kändes bra. Mamma fick en ”tomtebjörn” i halm som jag i dag hittade i blomsterffären. Conny hade med sig en liten gran. Ja, hon skulle nog le om hon kunde eller så kan hon det fast vi inte ser det.

Det var första gången vi tände ett ljus för Jette och det var både på tiden och kändes bra. Conny såg fantastisk ut med tanke på vad han genomgått och det gladde förstås oss båda utan rimliga gränser.

Jag känner mig trött efter veckans arbete även om det inte på något vis varit extra betungande just denna vecka. Nåväl, nu är det fredag och i morgon ringer ingen klocka vilket är jätteskönt att kunna få tänka på. Kanske hyr vi en kärra i morgon bitti och kör alla ”renoveringsrester” och möbelkartonger till tippen. Det hänger på vädret…

I dag var veckans andra julbord och jag är så glad att inte behöva uppleva ännu ett detta nådens år 2004. Kanske en otacksamhet som inte bör existera men det blir bara för mycket ibland.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>