Det viktigaste

MITT ARBETSRUM ÄR NU BEBOELIGT dvs datorn är på plats och musik samt Dumbuk fungerar.

Jag har valt att byta ut bildskärmen från 21 tum till 17 så det känns lite smått men jag vänjer mig kanske?

Datorarbetsplats.jpg

Märk väl vad som står på tavlan 😉 Det gäller att fjäska tills allt är klart som jag inte klarar själv.

Hur jag ska få plats med allt som fick plats innan vågar jag inte ens tänka på! När jag packar in allt blir det nog ytterligare en rejäl rensning…

Jag har faktiskt tagit ledigt torsdag och fredag för att enbart få pyssla med iordningställande av rummet. Blir det tid över så får den gå till packningen inför resan.

På lördag har jag för avsikt att jobba. Måste omprissätta inför nästa års prishöjningar och innan vi började resa bort varje jul så gjorde jag detta på nyårsdagen. Men numera pressar jag mina kolleger till döds om att dom måste ha matat in alla nya priser innan den 15/12 så jag kan göra omprissättningen i god tid innan vi reser iväg för att ”missa” jul och nyår.

Det blir nog inte så mycket mer i kväll är jag rädd och i morgon kväll är det gymet men sedan….

Jag sitter här och njuter av skön musik och ska nog tända några levande ljus. Ska jag vara riktig ärlig hade jag nog hunnit med en och annan kartong i dag men ljusen sprider en kaffedoft som är så ljuvlig så jag vill helst inte lämna rummet 😉

Före bröllopet kan mannen ligga vaken hela natten och tänka på något man sagt. Efter bröloppet somnar han innan man har talat till punkt.

HELEN ROWLAND

Comments are closed.