Ännu en ljuvlig dag till ända

Ponta Negra, Natal onsdag 22 december 2004.

I DAG HAR VI VARIT riktiga turister 😉 Badat i poolen och skrivit massor av vykort. Tagit två rundor på strandpromenaden. Tittat lite i affärer efter souvenirer och även handlat lite.

På väg hit passerade vi i dom ”riktiga” portugisiska kvarteren och det var en upplevelse. Full rulle och massor av liv, bussar och bilar om varandra som tutade hej vilt. En helt annan rytm än de kvarter som omger oss med mest turister. Härligt!

Efter att vi uppdaterat nu ska leta upp en restaurang och äta middag vilket ska sitta gott nu. Det är näst intill omöjligt att orka äta mer än frukost och middag. Nåja, vid poolen i dag så blev det en pilsner och en cola men annars mycket vatten.

Vi har bokat in oss på tre utflykter varav en är till Pipa. Mer om det senare.

För övrigt så njuter vi mer än vad som borde vara tillåtet 😉 Det går förmodligen inte att beskriva med ord utan måste upplevas live. Bara att stå och titta på dom enorma vågorna är en upplevelse. Vi ska försöka att få köpt oss simglasögon,eftersom vattnet är så enormt salt så det svider i ögonen, så vi kan bada utan problem och kasta oss likt barnungar i vågorna.

Det enda jag saknar är Monsterbarnen, dom hade gillat detta!

Vi har införskaffat solskydd med faktor 50 – det behövs. Tror att vi bränt oss en liten aning i dag. Det är lurigt som attan eftersom det blåser en smekande vind för det mesta och man känner inte solens heta strålar förrän det är för sent.

Jag påminde Woffegubben i dag om att det faktiskt är 22 december. DET är svårt förstå. Vi har förstått att det är ett hiskeligt väder därhemma. På julafton har vi bestämt oss för att äta julmiddagen på hotellet. Ska bli kul att se vad som serveras då. Det finns möjlighet att få svensk jul på Olles, svensken från Kungsbacka som har restaurang här, men vem tusan åker till Brasilien för att äta svensk julmat?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>