Stackars lilla mig!

JAG SOM TRODDE JAG var på bättringsvägen igen. I går röjde vi i trädgården inför vintern och på kvällen röjde jag ner varje gnutta tapet i mitt arbetsrum. Japp, tänkte jag nu blir det sim och gym som sig bör.

Tänkte ja, men så blev det inte! Jag vaknade med en huvudvärk, som jag ska bespara alla eventuella läsare beskrivning av, och den har suttit i hela försbaskade dagen. Fattar inte detta. Både snor och hosta har annars lugnat ner sig. Vad är nu på G?

Det blev inget sim och inget gym heller för den delen. Jag har försökt koncentrera mig med lite tittande i möbelkataloger nu i kväll för att se vad jag ska ha för möbler i mitt arbetsrum när det blir färdigrenorverat. Men jag får ge upp nu. Trots att jag tagit huvudvärkstabletter så envisas den förbaskade värken med att stanna kvar. Blää!

Är det samma visa i morgon stannar jag hemma från jobbet och då tror jag mina arbetskamrater svimmar. Det har inte hänt förut. Men då är det säkert någon kloktok som säger att någon gång måste bli den första!

Allt här i världen är en framtida antikvitet.

BERNARD BUFFET

2 kommentarer tillStackars lilla mig!

  • Du måste ta det lugnt och lyssna på kroppen. Det är ingen slump att kroppen säger ifrån på det här sättet. Lyssna nu på doktor Jerry och ligg till sängs hela dagen i morgon!

    *kraaam*

  • Jerry> Tack för din omtanke. Ja, jag är hemma från jobbet i dag och har även fått veta att just detta med en helvetisk huvudvärk mitt i pannan är ”något som går”. Inget hjälper – bara att vänta ut. Hur är det med din lille prins i dag? *Kram*