Nu kan han komma

KUNG BORE alltså. För nu har vi höströjt trädgården, ställt in trädgårdsmöblerna från framsidan och likaså ljugarbänk och fågelbadet.

Alla sommarkrukor är borta och gräset är klippt för sista gången detta år. Vet förresten inte om jag någonsin klippt i november förut?

Hyllan är såld. Det visade sig att grannen min ville ha den och för det priset så slog hon till. Vi stod och småpratade lite över staketet, eller rättare sagt emellan sista brädan och huset, och det visade sig att hon gärna ville köpa hyllan men trodde att jag ville ha många mer pengar för den. Ja, där ser man vad en dag i trädgården kan ge 🙂 Nu slipper jag annonsera bara det är ett litet elände med alla som ringer och vill ”prata”.

Får se om Woffegubben har några krafter kvar för den stundande renorveringen när han kommer in efter trädgårdsarbetet. Listerna, golv- och tak, ska rivas ut och sedan är det så dags att påbörja tapetrivningen.

Vi ska även göra ett försök att få tag i ”vår” skickliga målare (som hjälpte oss sist) och se om han har tid över för bredspackling och sedemera tapetuppsättning åt oss. Jag hoppas det!

Det blev ett mindre drama i går när vi hade flyttat in min dator i gästrummet och innan vi fick det att fungera med ISDN-linan. Till slut fick vi i alla fall kläm på det och jag kom ”online” igen.

Amatörer gör det de kan, dilettanter det de inte kan.

WALT DISNEY

Comments are closed.