Många timmar senare

UPPSTIGNING 04.00 eller ja, det var i alla fall då klockan ringde men den hann nog bli tio över innan jag masade mig ur den goa sängvärmen.

Efter snabb frukost och packning av bil så var vi på väg 05.20. Raka spåret ner till Malmö med delvis besvärligt väglag. Jag körde och Woffegubben sov lite till och från.

I Malmö tankade vi bara och fikade lite innan vi begav oss ut på bron över till Köpenhamn.

Vi bytte plats i Malmö så jag slappade lite resten av körsträckan. Efter 6 _ timma var vi framme i Flensburg där vi letade upp Bauhaus för att köpa snigelgift för en fd arbetskamrat. Vi kikade bara in en kortis i en livsmedelsaffär också för att köpa lite fika att avnjutas hos Oma.

Oma ja, hon har ju haft upprepade behandlingar mot cancern sedan vi sågs sist och jag fick nästan en chock. Så liten och mager hon blivit. Håret har försvunnit så nu får hon bära peruk. Det är i alla fall roligt att hon orkar åka med oss till Hamburg vilket vi gjorde efter fikat. Det är 15 mil mellan Maasholm och Hamburg så det blev åter sittande i bilen en god stund.

Vi hade nog tänkt att vi skulle åka direkt till Renate och ta det lite lugnt på kvällen men det tyckte inte faster Inge och farbror Horst så resan gick till dem. Där blev det ytterligare fika och sedemera kvällsmat. Som alltid hade vi en några trevliga timmar i deras sällskap och fick avnjuta både god och fika och ett ljuvligt kvällsmål. Trötta och nöjda var vi och när vi vid 23-tiden åkte

Comments are closed.