Kung Bore på besök

I EFTERMIDDAGS KOM VINTERN. Jag upptäckte det när jag var på gymet efter jobbet då det kom in människor med snö på jackorna.

Det gick inget vidare i dag vad gäller gymet. Körde visserligen 70 minuter styrka varav 10 på roddmaskinen för att värma upp men motionsdelen kändes trög.

Jag ställde mig på trappmaskinen och detta djävulens verk brukar inte lämna pulsen oberörd. Men jag lyckades bara inte i dag. En enda minut höll mig på rekommenderad puls och resten av de 34 minuterna låg jag strax över hundra. Mycket märkligt för jag tyckte nog att jag kämpade på som jag brukar och det kändes lika svettigt men icke ändå. Av den anledningen och den tilltagande snöyran utanför fönstret fick mig att ge upp efter bara 35 minuter på trappmaskinen.

När jag röjt bilen från snö så körde jag hemåt och upptäckte när jag kom till vägen mellan Stenkullen och Gråbo att jag körde lagligt på denna 70-sträcka. Det är nog premiär 🙂 Det har varit 90 där ända tills cyckelbanan stod klar för några år sedan då sänktes farten till 70. Nåja, någon gång ska väl vara den första. Jag var inte ensam om att ta mig fram i krypfart kan jag intyga.

Vi smet i väg en stund under förmiddagen för att byta den felaktiga tapetrullen så nu är det frid i lägret igen och jag har förlåtit mig själv. Men igår kväll var jag gramse på mig.

I morgon kväll kommer ”vår” expert och tittar på det underarbete vi gjort och kanske kan vi göra upp någon plan på när han tror sig ha tid att komma. Till helgen drar vi till Tyskland, vi åker tidig lördagmorgon och stannar till måndag. Men jag lämnar gärna en nyckel till honom om det är så att han får möjlighet att komma någon av de dagarna.

Annars har det varit en bra dag. Första mötet med vår nya chef i den nya organisationen har gått av stapeln. Det var ett bra möte och jag ser fram emot den nya ordningen. Den 1/12 ska det börja gälla. En kickoff lurar i vassen vi fick dock inga besked om när och var.

Jag har så enkel smak. Jag vill bara ha det bästa av allt.

OSCAR WILDE

2 kommentarer tillKung Bore på besök